Overbevisende sejr til BOB +40

Hammerum kom I en velsmurt BOB maskine og blev sendt hjem med et 7-0 nederlag.

BOB satte sig på kampen fra start af. Allerede efter 5 min var man foran 1-0 på et mål fra Skytte. BOB kom til flere store chancer, inden Anders Videsen fik bolden tromlet i mål til 2-0 lige inden halvleg.

Hammerum havde halvlegen sidste action. Et bragende langskud, som Lars Poulsen i flyvende stil fik afværget.

2 Halvleg blev et stormvejr mod Hammerums mål. 5 mål blev det til Videsen-Duedahl-Lunde med en enkel scoring og Summe med 2 kasser.

Et enkelt Hattrick kom der også i 2 halvleg. Den stod Skytte for. Først en fri løber, hvor Skytte får fintet sig selv så han brænder den store chance. Næste chance bliver brændt inde fra det lille felt. Skytte fuldender hattricket med et forsøg på stolpen, men også svært som han sagde efter kampen, når Hammerums målmand var en tidligere superliga målmand fra Silkeborg.

En solid indsats over hele linjen. Holdleder Andersen var meget tilfreds.