Fem minutters festfyrværkeri

De første godt 20 minutter af mandagens kamp på Brande Stadion i +50-rækken mellem Brande Old Boys og Hammerum var ganske jævnbyrdige.

Efter 18 minutter kom hjemmeholdet i front efter en frisparkskombination, man næsten skulle tro var indøvet. I stedet for at sparke på mål sendte Sigurd Kristensen bolden udenom muren til Bjarne Kristensen, som fra selve baglinjen spillede den på tværs til Ole Thisgaard, der let kunne ekspedere den i nettet til 1-0. To minutter senere udlignede Hammerum, og derefter gik det for alvor stærkt: Fra det 23. til det 27. minut gjorde Thomas Svensson, Ole Thisgaard og Sigurd Kristensen det til pausestillingen 4-1 til BOB.

Thomas Svensson indledte 2. halvleg med at øge til 5-1, og efter 8 minutter fandt Brian Dahl Thomsen Søren Prøhl, og så stod det 6-1.
To minutter senere fik gæsterne reduceret, og yderligere to minutter senere fuldbyrdede Thomas Svensson sit hattrick assisteret af Søren Prøhl. Så blev til gengæld heller ikke scoret mere i den målrige kamp, som derfor endte 7-2 til Brande.

De tre point sender BOB op på en tredjeplads forud for de sidste tre spillerunder, og holdet er dermed sikre på at fortsætte i A-rækken efter sommerferien.