To sejre til damerne

Aulum – BOB

Damerne startede den nye sæson i nye omgivelser, da de er tilmeldt 7/11. Første kamp var ude mod et ungt Aulum hold. Efter kort tid får Birgitte kæmpet sig til bolden og dribler op og scorer. Kort tid efter har Jane et godt langt udspark, som Birgitte får sendt videre til Pernille H som scorer. Spillet ruller lidt frem og tilbage, inden BOB igen får scoret, efter et opspil mellem Birgitte og Pernille H ender bolden ved Lena, som scorer. Aulum har også nogle gode chancer, hvor Jane får bokset bolden væk, men efter et hurtigt opspil, får Aulum bolden i mål. Kort før halvleg lykkes det Birgitte at scorer igen, denne gang direkte på et hjørnespark.

På et lidt uheldigt forsøg får Aulum bolden i mål efter 10 min. spil af 2. halvleg. Derefter er spillet meget frem og tilbage, men hvor Brande har de største chancer. Dog viser damerne i de sidste 10 min. godt og hurtigt spil mellem hinanden, og får scoret fire gange. To mål af Pernille og to mål mere af Birgitte.

Kampens spil blev en storspillende Birgitte Sørensen.

BOB – Mejdal-Halgård

Damernes anden kamp var hjemme mod Mejdal-Halgård. Et hold der mindede en del om os selv, og kampen var også derefter. Spillet var en del frem og tilbage med chancer til begge hold. Jane har gode redninger og Maria får flere gange hentet og afværget en Mejdal chance. I angrebet får Camilla og Anne kæmpet sig frem til flere chancer, og både Birgitte, Lena og Maria har flere gode afslutninger udefra. Men bolden ville ikke i mål. Det er først i kampens sidste fem minutter at det lykkes. Efter endnu et godt opspil, er det Camilla, som vil skyde bolden indover, men i stedet får hun bolden i mål. Kort efter er det Anne, som endnu engang får kæmpet sig frem, og spiller Lena fri, som sikkert kan score.

Kampens spiller blev en hårdt kæmpende Anne Sørensen.