Mandfolkepræstation af +50

Mandag havde BOB’s +50-hold besøg af Vildbjerg, som holdet traditionelt har haft det svært imod.

1. halvleg blev en ganske lige affære med en lille overhånd til gæsterne, men Ken McKenzie i BOB-målet tog sig sikkert af den smule, som det trods alt blev til.

Fra 2. halvlegs start vendte billedet, og nu var det hjemmeholdet, der var i teten. Allerede efter 4 minutter gav det pote, da Mikael Lund gik til baglinjen og smækkede bolden ind til Søren Prøhl, som ved forreste stolpe følt dirigerede den i nettet med pandebrasken.

Vildbjerg jagtede udligningen, men trods fem minutter i overtal efter et gult kort til Sigurd Kristensen, lykkedes det dem aldrig for alvor at blive farlige.

Det gjorde hjemmeholdet til gengæld, og fem minutter før tid tvang Thomas Svensson med et kraftfuldt hovedstød Vildbjerg-keeperen til en akrobatisk redning, da han på selve målstregen fik hentet bolden bagved sig selv.

Indlægget kom igen fra Mikael Lund, og det var også formanden, der stod for afleveringen – eller var det en afslutning? – til Benny Vilsborg, der pludselig stod helt fri ved bageste stolpe, mens sekundviseren havde begivet sig ud på sidste omgang.

På forunderlig vis lykkedes det ham dog at sende bolden på træværket, og så endte kampen med en ganske fortjent, men lidt for lille sejr til Brande på 1-0.

Kampens spiller blev Michael Laursen, som fik sat facon på opspillet, da han blev skiftet ind på midten.