Sandkassefodbold

Mandag fik +50-holdet æren af at være første BOB-hold i aktion i denne sæson. Det foregik med en gang beach-fodbold i den store sandkasse på Brande Stadion, som også går under navnet Bane 4.

Modstanderne var sidste års vindere af rækken, Ikast FS, som stillede i absolut stærkeste opstilling, og i lokalopgørets første kvarter blev hjemmeholdet da også presset langt tilbage på banen. Med bl.a. en fin redning helt nede ved roden af den ene opstander holdt BOB-keeper Ken “McKenzie” gæsterne fra at score, men da Brande-mandskabet endelig fik vovet sig for langt frem på banen, slog Ikast kontra og gjorde det til pausestillingen 0-1.

I starten af 2. halvleg fik Mikael Lund en gylden mulighed for at udligne, men hans hovedstød sejlede en halv meters penge forbi trekantsammenføjningen. Minuttet senere gik det i stedet galt i den anden ende af banen, og så var stillingen 0-2.

Hjemmeholdet fik nu for alvor gang i det offensive spil; et par indlæg fra Mikael Lund til topscorer Søren Prøhl manglede desværre præcision, mens formanden havde mere held med at ramme Thomas Svensson, hvis afslutninger til gengæld savnede kvalitet.

I stedet blev det gæsterne, der scorede kampens sidste mål til resultatet 0-3 i en kamp, hvor den helt afgørende forskel på de to hold var effektiviteten foran mål.

Kampens spiller blev Kim Tranholm, der både ryddede godt op defensivt og desuden fik sat meget i gang offensivt.