Torsdag 12 August drog +40 til topkamp mod Herning Fremad

Kampen startede med et kæmpe chok for BOB. Allerede efter 2 min spil måtte målmand Søren Laursen forlade banen med en over revet akillessene. I et forsøg på at nå frem til en for kort tilbagelægning sprang akillessenen, så en Herning angriber kunne nemt løbe forbi og scorer til 1-0. BOB var noget rystet bagefter, det udnyttede Herning. De bragte sig foran 2-0 efter kun 8 min.

BOB fik lige den medicin der skulle til, for at komme tilbage i kampen, nemlig et mål og hvilket mål. Henrik Skytte Mortensen kanonerede en halvflugter fra 35 meter over i modsatte kryds til 2-1. Resten af halvlegen pressede BOB på for en udligning. Det blev til flere store chancer, dog ingen så stor som den, den debuterende Anders Videsen brændte fra en fuldstændig fri position en halv meter fra mål.

3 min inde i 2 halvleg blev endnu en spand kold vand smidt i hovedet på BOB. Herning fik en fri løber, som Bjarne Thisgaard begik et straffespark på. Den blev sikkert omsat til 3-1.

Så var det endnu engang op af bakke. Spillerne ruskede op i hinanden, forsatte med at presse Herning. Det blev først belønnet i en verdensklasse kontra, hvor Lars Duedahl og Dennis Lundstrøm drev gæk med Herning. Duen reducerer til 3-2. Udligningen kom efter et fremragende gennemspillet angreb, hvor kombinationer flød mellem Michael Husum, Anders Videsen og til sidst Lars Duedahl, der sikkert scorede i det lange hjørne til 3-3. Et kvarter før tid kom BOB så endeligt foran. Lars Duedahl smækker et indlæg indover, hvor en vandret flyvende Nicolaj Eg header 4-3 scoringen ind i kassen. BOB fortsatte med at presse Herning. Det udnyttede en energisk fightende Michal Husum, da han pressede Herning til at lave et forsvars kiks. Summe scorer til 5-3. Til allersidst i kampen kom der lidt spænding tilbage i kampen da Herning fik et nyt straffespark. Den omsatte de sikkert til 5-4 som blev kampens resultat.

Man of the match for BOB blev fortjent Michael Summe Husum.

Dog skal hele holdet roses til skyerne, for at få sig kæmpet tilbage fra den noget chokerende start.