Første nederlag i sæsonen til +30

Onsdag kørte BOB+30 til Ikast FS, hvor der skulle spilles kamp på kunststofbanen, hvilket var til stor velbehag for Lars Duedahl og Allan Kjærgaard, som begge trådte til, da der manglede spillere. Kampen blev indledt i et højt tempo, hvor begge hold ville over stepperne og angribe mod modstanderens mål. Det blev desværre til en 1-0 føring til Ikast på en kæmpe offside, som dommeren desværre valgte at overse af uransagelige årsager. BOB kom dog godt igen og Alex Torp lagde et godt indlæg ind til Rasmus Madsen, som dog desværre mistimede bolden så Ikast forsvareren kunne sparke den væk. Herefter var det igen BOB hvor et solidt ryk af Thomas Lund lige udenfor feltet resulterede i at han blev nedlagt og der var frispark til BOB. Lars Duedahl gik til bolden og savede den sikkert i kassen til 1-1. Dette varede desværre kort, da Ikast kort tid efter igen kørte en kontra, hvor deres angriber fra en meget spids vinkel sparkede bolden flot i mål til 2-1, hvilket også var resultatet ved halvlegen.

Fra starten af anden halvleg var det BOB der kom bedst ud og pressede Ikast langt tilbage på banen, hvilket resulterede i flere gode chancer til Thomas Lund, men bolden susede lige forbi stolpen. BOB lavede flere gode indlæg, samt dybe bolde i dybden fra blandt andet Allan Kjærgaard, men denne dag ville det bare ikke lykkes for BOB. I de første 20 min af anden halvleg var Ikast stort set ikke over midterlinjen, hvilket var til stor irritation for dem, men BOB var god til at holde i bolden, dog uden det desværre førte til mål. Det som Ikast dog levede på de sidste 15 min af kampen var deres kontra fodbold og eftersom BOB satsede fremad og satte Asbjørn Harrild længere frem på banen så endte det med en 3-1 scoring til Ikast. Herefter satsede BOB endnu mere på at komme op og score, men som tidligere i denne kamp scorede Ikast endnu engang på en kontra til 4-1.

Efter kampen var træner teamet og samtlige spillere enige om, at det havde været en underlig kamp, med en noget misvisende resultat, eftersom BOB havde haft hoveddelen af spillet, men Ikast kendte bare deres besøgelsestid foran mål.

Kampens spillere blev Allan Kjærgaard og Anders Møller med hver 6 stemmer.