God fight og sammenspil gav sejr

Mariehøj – BOB

Brande ligger hårdt ud med et godt pres, og efter 2 min. er det Birgitte der tager en god dribletur op gennem Mariehøjs forsvar og får afsluttet udefra og scorer. Herefter har Brande en masse chancer, men målmanden hos Mariehøj får hænderne på mange af boldene, hvor blandt andet Lena og Birgitte ellers har mange gode afslutninger. Efter en god tur af Lena, finder hun Jette, der hurtigt spiller Lena igen og her får Lena sikkert bolden i mål. Mariehøj presser dog også godt på, og Jane må ud i fuld udstrækning og når lige at få hånden på bolden og vippet den ud til hjørne. Efter nogle minutter med et Mariehøj pres, er det dog Lena der endnu engang har en god tur op af banen, spiller op til Birgitte, der henter bolden på baglinjen, indover til Lene, som roligt holder bolden nede og passerer målmanden.

Efter halvlegen står det meste af tiden på Brande pres. I to forsøg mellem Lena og Jette, lykkes det Lena, at banke bolden i mål. Forsvaret stod solidt og Maria tager også selv en god tur op fra midten af og med en hård præcis afslutning udefra, komme hun på måltavlen. Det meste af spillet foregår i midten af banen, og med lidt klumpspil og hurtige afleveringer lykkes det først Anne S at prikke bolden i mål, og kort efter er det Line, som får scoret. Til sidst tager Pernille en solotur og lukker kampen med sidste scoring. Kampen igennem var der god fight og godt humør hos damerne.

Kampens spiller blev Lena Jensen samt Lene Gasbjerg. Holdet bestod derudover af Birgitte Sørensen, Maria Husum, Pernille Harrild, Line Kaasbjerg Svensson, Jette Thomsen, Anne Sørensen, Anne Thomsen, Jane Sandfeld og holdleder Dina Nygaard.