Før eller efter påske?

I øjeblikket regnes der angiveligt på livet løs på konsekvenserne af at genåbne flere dele af samfundet, herunder udendørsidrætten, når de nuværende restriktioner udløber 28. februar.
Hvad det munder ud i, ved jeg selvsagt lige så lidt om som alle andre udenfor de inderste regerings-kredse, men det er nok ikke senior- og oldboysspillere, der står allerforrest i køen.
Personligt vil jeg derimod ikke blive voldsomt overrasket, hvis ungdomsspillerne får forrang, præcis som de fik lov at fortsætte med at spille turneringskampe længe efter det, der blev seniorernes sidste spillerunde i slutningen af oktober, men det er indtil videre kun spekulationer.
Fra DGI’s side er oplægget, at 2021-turneringen skal fløjtes i gang tirsdag d. 6. april, men det afhænger naturligvis 100 % af, om forsamlingsloftet til den tid er blevet (op)hævet.
Indendørsidrætten står til gengæld næppe lige foran en genåbning, slet ikke for os voksne. Skulle det ende med, at vi ikke når at genoptage indendørs-træningen om mandagen, inden sæsonen er slut, har vi i bestyrelsen besluttet, at det vil blive muligt at få refunderet halvdelen af det indbetalte indendørskontingent ved henvendelse til kassereren – men altså først når/hvis sæsonen bliver endeligt aflyst.