Ingen firmafodbold i februar

Hvordan ser verden ud om 3 måneder? Sjældent har det spørgsmål vel været sværere at svare på end nu, men med den seneste udvikling indenfor corona-vacciner er der et reelt håb om, at restriktionerne til den tid er blevet lempet, og at tingene måske så småt er ved at normalisere sig.
Efter planen skulle de årlige firmafodboldmesterskaber afholdes i Brande Hallerne lørdag d. 27. februar.
Da mesterskaberne senest blev afviklet 22. februar i år, deltog der 67 hold fordelt på herre-, dame- og mixrækken. Havde arrangementet ligget blot 3 uger senere, havde det måttet aflyses, og med de nuværende forsamlingsrestriktioner, som netop er blevet forlænget til og med 28. februar, er det hverken muligt eller forsvarligt at gennemføre et tilsvarende arrangement med mange hundrede deltagere og næsten ligeså mange tilskuere.
Derfor opererer vi da også med en plan B, som vil betyde, at firmafod-boldmesterskaberne for første gang skal afvikles udendørs. Det skal i så fald ske inden sommerferien.
– En mulighed kunne være Grundlovsdag (5. juni), som næste år falder på en lørdag, men det har vi ikke lagt os fast på endnu – det kan også være i forbindelse med markeringen af vores 80-års jubilæum i maj eller måske Brande Marked senere i juni.
Firmafodboldmesterskaberne er blevet afviklet siden 1974, hvor Brande Trælast blev de første til at løfte pokalen.
Den endelige afgørelse om at gennemføre turneringen som normalt eller udsætte den til senere vil blive truffet umiddelbart efter nytår.