BOB +60 FIK KÆMPESEJR.

Mandag d. 10. august blev dagen hvor holdet skulle i kamp for første gang i 2020 pga corona, og det skete på udebane mod Tjørring IF.

De gamle drenge kom foran midt i første halvleg 1-0 på et konge hovedstød af Åge Boddum Kristensen efter flot assist fra Max Schaumann.
Kort efter blev det også til 2-0 på et langskud af Kent “Post”, inden det lige lykkedes for Tjørring at reducere til 2-1 kort før pausen.

Straks fra starten af 2. halvleg satte BOB tempoet op og scorede 2 hurtige kasser, begge mål scoret af Max Schaumann, og herefter scorede Åge Kristensen til 5-1 i starten af 2. halvleg, så var den kamp mere eller mindre lukket. De gamle drenge fortsatte det gode spil og Knud Erik Laursen gjorde det til 6-1 og topscorer Åge til 7-1 inden Tjørring fik et sidste trøstemål, så det endte med en sikker sejr til udeholdet Brande med hele 7-2.

Kampens spiller blev klart målmand Klavs Christiansen, der havde mange flotte redninger og holdte Tjørring nede på 2 mål, men også “debutanten” Kent Hansen skal roses for en flot kamp.