OLDGIRLS Opdatinger efter sommerferien

Damerne første tre kampe efter sommerferien, kan kort beskrives med: et utal af store Brande chancer, som der desværre ikke bliver scoret på, hvilket bringer lidt mere spænding i kampene end nødvendigt. Dog fortsætter de med det gode og hurtig opspil, som vi også så inden ferien.

Ude mod Funder

Første kamp efter sommerferien var ude imod Funder. Her var spillet meget frem og tilbage, men dog med Brande chancerne i flertal. Første chance er til Lena med et spark udefra, og kort efter er det Marianna A, som med ydresiden lister bolden op i krydset og bringer Brande foran. Efter lidt spil frem og tilbage, er det Anne som dribler bolden op og spiller Lena fri, som sikkert udnytter chancen og scorer. Spillet kører igen frem og tilbage, men så erobrer Pernille bolden, ser Lena løber i dybden, som banker bolden ind på målmanden som får fumlet den i mål. Kampen er meget rodet, og det lykkes Funder på en friløber samt en uheldig chance, at scorer til kampens resultat 3-2.

Kampens spiller blev en solid spillende Pernille Jakobsen. Kampen gav endvidere debut til Charlotte Pedersen. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Anne Sørensen, Lena Jensen, Gitte Holt, Marianne Penitzsch, Camilla Mikkelsen, Marianne Andersen og holdleder Dina Nygaard.

Hjemme mod Team HEG

Kampen var igen præget af mange Brande chancer, men først efter 20 min. med klump spil og et utal af brændte chancer får Anne endelig hul på bylden. Og efter et stort Brande pres, ender det med, at HEG får scoret selvmål. Desværre får HEG scoret et tvivlsomt mål inden pause, hvor Jane ellers havde bolden i hænderne, da hun bliver ramt, og bolden får lov at komme i mål. Anden halvleg er storts set ens med første, idet der fortsat er en masse chancer til Brande, som dog aldrig ender i mål. Dog lykkes det Anne samt Line at prikker bolden i mål, til kampens resultat på 4-1.

Kampens spillere blev Line Kaasbjerg Svensson og Anne Sørensen. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Michele Duedahl, Gitte Holt, Marianne Penitzsch, Camilla Mikkelsen, Marianne Andersen, Elsebeth Østergaard og holdleder Dina Nygaard.

Ude mod Vinderslev

Kampen er som de to første kampe efter sommerferien kendetegnende ved, at Brande har et utal af chancer, som de ikke formår at omsætte til mål.  Derfor er det også Vinderslev, som efter en gang klump spil, får scorer til 1-0. Brande presser dog på og scorer til 1-1, efter godt opspil mellem Anne og Marianne P der scorede. Kort efter en hurtig kontra, mellem Marianne, Anne og Line, hvor Line efter et godt indlæg fra Anne sikkert scorer. 5 min. senere er det Jane, som med et godt udspark sætter gang i en kontra som Line banker ind. Brande er stadig gode til det hurtige omstillingsspil, og efter et indkast fra Pernille til Line, når Mette bolden lige foran målmanden, ser Marianne står fri, som køligt banker bolden ind. Presser fortsætter i 2 halvleg, og efter 5 min finder Elsebeth Mette som sikkert scorer. Vinderslev får scoret til 5-2  efter noget juks spil af Brande. Men pigerne fortsætter med at presser på, og efter et langt indkast fra Camilla får Line scoret Brandes sidste spil.

Kampens spiller blev en flyvende Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Anne Sørensen, Pernille Jakobsen, Marianne Penitzsch, Camilla Mikkelsen, Elsebeth Østergaard, Mette Ejsing og holdleder Dina Nygaard.