BOB +45 i målløs kamp

Brande Oldboys +45 havde torsdag besøg af rækkens førerhold Hammerum. Brande skulle forsøge at fortsætte den gode stime, holdet har været ind i efter sommerferien. Det var fra kampens start Brande, der satte sig på spillet mod et Hammerum-hold, der stod tæt pakket defensivt og tydeligvis havde stor respekt for hjemmeholdet. Det defensive udgangspunkt gjorde det svært for Brande at tilspille sig de helt store målchancer trods massiv overvægt og ind imellem godt spil. Tættest på var Brande i midten af første halvleg efter en række gode kombinationer og et godt indlæg fra venstre af Bjarne Tøf Kristensen serveret i panden af den fremstormende Allan Holt Kjærgaard. Selvom bolden havnede i nettet, blev målet noget tvivlsomt annulleret for offside.
Til gengæld var det meget småt med offensive aktioner fra topholdet, der kunne være tilfredse med at snuppe det ene point med sig efter slutresultat 0-0. Pga. fremskreden mørke blev kampen knapt spillet færdig, da dommeren besluttede at fløjte kampen af ca. 5 min. før tid.
Brande beholdt sin status som ubesejret i efteråret. Holdets bedste var Ole Radoor, der sammen med Sigurd Kristensen styrede Brandes defensiv med sikker fod. Holdet slutter i næste uge sæsonen ude mod Bording, der modsat sidste sæson ikke rigtig er kommet i gear.