Efterårets første pointtab

Torsdag skulle Brande Oldboys’ +45-hold på eget græs forsøge at fortsætte stimen af sejre i efteråret mod det eneste hold, det lykkedes at besejre før sommerferien, Herning KFUM. Det var dog gæsterne, der lagde bedst ud, og efter et kvarter gav det pote, da Brandes målmand Ken Petersen tog på skovtur udenfor feltet. Fem minutter senere faldt udligningen: Kenneth Raahauge lagde bolden indover til Carsten Thinggaard, som headede på stolpen. Returen fik han på akrobatisk vis ekspederet i nettet med et bagvendt hælspark i en meters højde.

Få minutter senere slog Kenneth Raahauge endnu et fint indlæg til bageste stolpe, hvor der dog var mere fart end præcision i Ole Thisgaards helflugter.

Trods et gult kort i halvlegens døende minutter til hjemmeholdets Martin Nielsen for at bruge mund, fortsatte værterne med at presse gæsterne længere og længere tilbage, efterhånden som 2. halvleg skred frem, men de helt åbne chancer fik Brande ikke tilspillet sig, og KFUM-keeperen fik masser af tid til at gå med at hente de bolde, der var blevet sendt over eller forbi hans mål. Dermed forblev stillingen 1-1, og Brande måtte skuffende og helt unødvendigt notere det første pointtab efter sommerferien. Bedst hos hjemmeholdet var en bundsolid Jens Studsgaard.