Endelig en sejr!

S?derne var efterh?nden glohedende under holdleder-kvartetten for Brande Oldboys? +45-hold, som ikke havde vundet en kamp siden 22. september sidste ?r, men med en sikker sejr i den udsatte udekamp over et af de hold, man normalt har stort besv?r med at besejre, Herning KFUM, er der skabt arbejdsro igen ? for en stund.

I denne s?son har veteranerne haft en d?rlig vane med at komme bagud i starten af kampen, men mod Herning KFUM var det Brande, der ?bnede m?lscoringen, da Carsten Thinggaard behandlede Kenneth Raahauges indl?g efter fortjeneste.

Fem minutter f?r pausen var der dramatik, da KFUM-keeperen var ude med riven (l?s kn?et) efter Mogens Laugesen, hvilket fik dommeren til at pege p? straffesparkspletten og tildele m?lmanden et gult kort. Den efterf?lgende tumult udl?ste yderligere et gult kort til hvert hold, men Sigurd Kristensen var iskold fra pletten og gjorde det sikkert til 2-0.

I overtal ?bnede Brande ogs? 2. halvleg bedst, og der var ikke spillet mange minutter, f?r Brian Dahl Thomsen fandt Benny Juul, som kanonerede bolde p? opstanderen. Returen endte hos Brian Dahl, som k?ligt l?ftede den over substitutten i KFUM-m?let og i nettet via bageste stolpe til 3-0.

S? burde den kamp v?re afgjort, men et kvarter f?r tid fik hjemmeholdet nyt liv, da en lang freml?gning blev tippet over en fremstormende Ken Petersen og derefter ekspederet videre ind i netmaskerne til 1-3.

Fem minutter f?r tid satte Brandes bedste, Sigurd Kristensen, s? trumf p?, da han via det yderste af den tilbagevendte KFUM-keepers fingerspidser og undersiden af overliggeren bragte g?sterne foran 4-1 fra 25 meters afstand, men 2 minutter f?r tid lykkedes det lidt un?dvendigt hjemmeholdet at reducere endnu engang til 2-4, der ogs? blev kampens resultat, da en KFUM-spiller pludselig stod helt fri ved bageste stolpe.