Ingen point til +45 veteraner

Brande Oldboys +45 hold skulle torsdag aften forsøge at få sæsonens første sejr efter nederlag mod Vildbjerg og uafgjort mod Lind. Kampens modstander var Tjørring, som Brande normalt har nogle tætte opgør i mod. Det skulle også blive tilfældet i denne omgang. Brande fik dog langt fra den start holdet havde håbet på, da man kom bagud efter blot fire minutters spil. En Tjørring spiller vandt en nærkamp ved baglinjen og derefter spille en holdkammerat fri, der let kunne passere Ken Pedersen i Brande. Efterhånden som halvlegen skred frem overtog Brande styringen, men desværre manglede den sidste præcision til at få skabt de helt store chancer. Tættest på var Brande, da holdet efter en god aflevering fra Ole Radoor i dybden til Ole Thisgaard. Sidstnævnte fik med en god tværaflevering spillet bolden ind foran mål, hvor Kenneth Raahauge desværre manglede det sidste i at nå frem til bolden og få puffet den over stregen. Pausestillingen var 0-1. Kampbilledet fortsatte efter pausen med Brande som mest boldbesiddende, hvor Tjørring levede mere på kontraangreb, der i flere tilfælde blev godt afværget af Ken Pedersen i Brande målet. Dog måtte han se på, da bolden bragede mod den ene opstander efter et godt langskud fra en Tjørring-spiller. Trods spilovertaget manglede Brande fortsat det sidste i at nå frem til de helt farlige chancer, og holdet måtte derfor desværre indkassere holdets anden sæsonnederlag. Dermed kunne der vel heller ikke indvendes noget med Tjørrings sejr, men havde der forblevet et point i Brande havde det vel været ret og rimeligt. Holdets bedste i kampen var målmand Ken Pedersen, der kunne notere en pletfri indsats trods nederlaget. Dermed vel også den dårligste sæsonstart i mands minde for +45 holdet, og spekulationerne går vel allerede nu i retning af, hvilke konsekvenser det vil have trænerteamet omkring holdet, hvis ikke bøtten vendes. I næste spillerunde venter Herning KFUM på udebane, og her må det være pligt at indhente sæsonens første sejr.