Sejr med hjemmedommer

Torsdagens oldboyskamp i +45-rækken mellem Brande og Hammerum på Brande Stadion fik en underlig optakt, da kampens dommer aldrig dukkede op. I stedet sprang BIF’s ungdomsformand Brian Kristensen til med kort varsel, og han fik en absolut godkendt debut som oldboys-dommer.
Gæsterne virkede ikke helt klar, da kampen med lidt forsinkelse blev fløjtet i gang. Efter et par minutters spil lagde en Hammerum-forsvarer bolden på tværs i eget felt. Den endte i fødderne på Sigurd Kristensen, som sikkert ekspederede den i nettet. Midt i halvlegen fandt samme Sigurd Kristensen Erik Eriksen i fuld fart på venstrekanten, og efter en enkelt berøring sparkede han den i nettet til 2-0 fra en halvspids vinkel.
Hammerum var kun farlige, når hjemmeholdet sløsede med afleveringerne defensivt, og gæsterne burde have reduceret på en helt åben chance midt for mål, men Ken Petersen var på plads mellem stængerne. Efter pausen kom Hammerum frem til en hel del afslutninger, men rigtigt farligt blev det aldrig. I slutfasen havde hjemmeholdet et par gode muligheder for at slå sejren fast, men ingen af dem gav udbytte. Kampens spiller blev Steffen Eriksen, der styrede forsvaret med vanlig autoritet.