Betydningsløst nederlag

Brande Oldboys’ veteraner +45 var i sæsonens sidste kamp kommet på kunstgræs i Tjørring, og det lykkedes at holde hjemmeholdet fra scoring indtil 10 minutter ind i 2. halvleg. Efter Tjørring-forsøg på overliggeren både før og efter pausen blev det 1-0 til værterne direkte på frispark. 5 minutter senere lobbede en Tjørring-spiller bolden i mål med en halvflugter fra kanten af feltet. Nede med 0-2 fik Brande endelig gang i det fremadrettede spil, og hjemmeholdet blev presset tilbage på banen. Først 5 minutter før tid prikkede Torben Mechlenburg med sin første sæsonscoring et hurtigt taget indkast i nettet til reducering, og i næstsidste minut var Ole Thisgaard lige et skonr. fra at få skrabt bolden i et tomt mål til udligning. Trods nederlaget slutter BOB på fjerdepladsen lige foran netop Tjørring, som ellers vandt begge sæsonens indbyrdes møder, men selv en sejr til Brande havde ikke ændret på det faktum. Målscorer Torben Mechlenburg sled sig til prædikatet ”kampens spiller”.