Første nederlag til Veteran +45

Med kun 7 mand var man godt klar over, at det ville blive en kamp, hvor man skulle prøve at spare på kræfterne. De gamle drenge startede dog alligevel ud med at være offensive, hvilket hurtigt resulterede i at man blev overspillet flere gange og kom bagud med 2 mål. Holdet fik styr på defensiven og fik reduceret kort før halvleg. I starten af anden halvleg fik man udlignet til 2-2 igen ved Lars “Targetman” Poulsen, som også lavede holdets første mål. Da der manglede 5 min af kampen får Herning KFUM en ikke helt fortjent scoring, holdet kæmper dog videre og er meget tæt på at udligne 30 sek før tid, men Herning KFUM vinder kampen 3-2 og dermed giver Brande holdet deres første nederlag i år. Kampens spiller blev suverænt Kim Tranholm med 6 stemmer. Holdets næste kamp er på udebane torsdag d. 3. maj mod Kølkær 🙂