BOB+30 mod Snejbjerg.

BOB+30 drog i onsdags til Snejbjerg, hvor vi skulle møde nye oprykker hold.
BOB var klar fra start og inden kampen var der blevet talt om, at der skulle rettes op på BOB’s sidste kamp mod Ikast KFUM, hvor vi spillede som en flok der skulle være blevet hjemme
BOB satte sig også på spillet fra start og overlod stort set ikke noget til Snejbjerg, som forsvarede sig efter bedste evne. Det blev til mange flotte opspil mellem Allan Kjærgaard, Nikolaj Skov og Lars Duedahl som total dominerede midtbanen. Der blev serveret mange bolde til Rasmus Langelund og Thomas Lund på toppen, som begge viste vanvittig løbe pensum, men slut produktet manglede og derfor stod der 0-0 til midt i første halvleg.
Endelig fik BOB banket bolden i mål til 0-1 ved at bolden blev spillet frem i venstre side af en meget velspillende Elmedin Bratic, som fik bolden spillet ind til Lars Duedahl som firsttimmede på bolden og satte den sikkert ind uden chance for Snejbjerg målmanden, som ellers havde stået godt. Dette blev også stillingen ved halvleg og det lykkedes kun Snejbjerg at komme til en forkølet chance i første halvleg som målmand Søren Laursen sikkert reddede.
Anden halvleg startede som første sluttede med total dominans til BOB som kom frem til flere gode afslutninger fra Elmedin Bratic og Rasmus Langelund, men Snejbjergs målmand diskede op med verdensklasse redninger. 10 min inde i anden halvleg blev en yderst velspillende  Rasmus Langelund nedlagt i feltet og dommeren pegede korrekt på straffesparks pletten. En kølig Lars Duedahl gik til bolden og satte den sikkert ind til 0-2. Herefter stod der kun BOB på spillet og Snejbjerg var ikke i nærheden af BOB’s mål.
Desværre blev kampen herefter fløjtet af pga lyn/torden, hvorfor det endnu er uvist om kampen skal spilles om eller BOB+30 napper alle 3 point.
Kampens spiller blev Allan Kjærgaard med 6 stemmer.