Skidt kamp af BOB´s +45 hold

Det lignede en lille topkamp da Snejbjerg besøgte Brande og det skulle vise sig at holde stik.

Brande gav i kampen comeback til Lasse Fynbo og Dan Helge.

Starten af kampen var uden de store chancer, Snejbjerg havde en lille chance efter 3 min. mens Brande ikke kom frem til noget nævneværdigt. Vi kan allerede nu afsløre at kampen blev afgjort efter 17 minutter hvor Bjarne fætter Thisgaard halvklarede et skud som gik til hjørnespark. Hjørnesparket var fætter Thisgaard igen ude og puffe til men desværre landede bolden for fødderne af en Snejbjerg spiller som koldt og roligt sparkede bolden op i krydset.

Det blev ikke lettere for Brande at KENNETH Thinggaard måtte ud i 10 min. da han kom en anelse for sent i en tackling.

Resten af halvlegen var ret kedelig, ikke de store chancer….

2. halvleg skulle være vendepunktet for Brande men lad os bare afsløre det blev det ikke.

Dog blev Brande snydt for et klokkeklart straffespark efter 38 minutter hvor Michael Summe Husum sparkede på mål og målmanden halvklarede. Bolden ryger direkte ud til Nicolaj Eg som blot skal sende indersiden på og bolden vil trille over stregen. Det ville en Snejbjerg forsvarer selvfølgelig forhindre og det skete ved at gi´ Eg et gevaldigt skub i ryggen så han faldt og samtidig brændte den store kæmpe chance. Dommerens fløjte forblev til alles undren tavs og ingen mål og straffe til Brande holdet.

Slutningen af kampen bar præg af at Brande skulle presse på for en udligning. Snejbjerg havde deres kontra chancer og kunne/burde ha lukket kampen men i stedet tilfaldt den sidste mulighed Brande.

Eg sparkede et frispark imod mål og den havde retning i mod  krydset. Desværre stod der en Snejbjerg mand og headede bolden væk.

Kampen ender med et nederlag til Brande på 0-1. En kamp hvor Brande ikke ramte dagen og selv regulær fight skulle man kigge i vejviseren efter.

På en dårlig dag ved de fleste spillere, skal Bjarne Thisgaard og Henning Thinggaard´s storebror Kenneth dog roses for en god kamp.