Godt sammenspil gav god start

Tirsdag den 4. Juni hjemme mod Vinderslev

Efter de nye sammenlagte puljer, hvor damerne møder helt nye hold, vidste damerne ikke, hvad der ventede dem. Derfor var koncentrationen også i top og Brande lagde ud med et stort pres. Det resulterede i, at efter blot 50 sek. spil fik Brande et straffe (efter hånd på bolden i felten), som Lena iskoldt bankede i mål. Brande bibeholdte det høje pres, hvor Anne få minutter efter også gør det til 2-0. Brande viser generelt rigtig godt sammenspil hele kampen igennem, og et opspil ender med at Anne sender den fladt ind i felten, hvor Lena sætter den i mål. Herefter, var kampen stort set afgjort, og det var kun et spørgsmål om, hvor stort Brande ville vinde. Chancerne blev ved med at komme, idet Brande fortsatte det gode overblik og kombinationer. Dette gav også store chancer til Line, Anne og Marianne A, men det lod til, at støvlerne vist ikke helt var indspillet rigtigt. Dog lykkes det både Anne og Lena endnu en gang at score inden halvleg. Vinderslev formåede kun at havde to små friløber, men her viste forsvaret klasse og fik afværgeret begge chancer inden de blev farlige.

Anden halvleg fortsatte med rent Brande pres, og med lidt omrokeringer så havnede en repost fra et skud udefra fra Lena hos Marianne P, som sikkert skyder bolden ind. Selvom Brande har en stor føring, lader det ikke til at påvirke pigerne, og specielt kanterne viste overskud. Både Line og Pernille tog hele kampen igennem mange gode ture frem og lagde op til flere store chancer og mål. Konstant handlede det derfor blot om, hvem den næsten målscorer blev. Efter en periode med mange chancer uden mål, får Michele spillet Lena fri og med et godt langskud, skyder hun bolden sikkert ind. Kort efter er det Marianne P, som dribler forbi forsvaret og uden problemer får scoret. En særdeles velspillende Lena har endnu et mål i støvlerne, og efter en god dribletur fra midten banker hun hendes 5. mål ind. Sidste mål tilfalder Anne, som koldt lukker og slukker kampen til 10-0. En rigtig god kamp, hvor alle viste godt overblik og sammespil.

Kampens spillere blev fortjent en flyvende Lena Jensen.  Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Marianne Penitzsch, Elsebeth Østergaard, Michele Duedahl, Anne Sørensen, Pernille Jakobsen, Marianne Andersen, Line Kaasbjerg Svensson og holdleder Dina Nygaard