OLDBOYS +45 ENDELIG I KAMP, SEJR, HATTRICK OG MEGA HERRE TACKLING.

Torsdag d. 23/5 skulle BOB +45 til Vildbjerg for at spille deres første kamp i denne turnering, efter at de 2 første kampe var endt med skrivebordsejre på 3-0.

Spillerne glædede sig helt vildt og om det var det der var skylden i at vi spillede en meget skidt kamp skal lade være usagt.

Brande startede ellers kampen godt og satte sig fuldstændig på løjerne. Chancerne var der, endda nogle ganske store, men bolden ville bare ikke ind.
Vildbjerg var ikke farlige overhovedet og vi skulle frem til kampens 20. minut før at Brande kom i front. Topscorer Nicolaj Eg sparkede et frispark direkte ind via den ene opstander. Et flot mål og det skulle heldigvis vise sig at Eg ikke var færdig for i aften.
Der gik kun nogle få minutter før det blev 2-0 til Brande. Michael Summe Husum lagde et super indlæg ind til Eg som lige akkurat fik prikket bolden i mål foran fremstormende Vildbjerg målmand.

På dette tidspunkt var der nærmest kun Brande på banen, men desværre slog Vildbjerg kontra i de døende sekunder før halvleg og de kunne reducere til 1-2.

Hvad der skete i anden halvleg ved vist kun hr. Klopp for Brande gik fuldstændig i stå og Vildbjerg overtog hele initiativet.

Det resulterede desværre i en udligning efter at en Vildbjerg spiller sparkede et frispark imod mål, som BOB målmand fætter Bjarne Thisgaard slog op på overlæggeren og riposten headede en Vildbjerg spiller ind til 2-2.

Kort efter kom der et kæmpe brag på banen. Skytte #69 Henrik Mortensen måtte se sig slået i årets herre tackling, heldigvis kom ingen til skade. Nu blev resten af halvlegen en kamp hvor man skulle kæmpe for blot at få det ene point med. Det hjalp da heller ikke at “Herbie 007” Martin Haarup Mortensen ud med et gult kort for en lille nødbremse.

Men det utrolige skete. Brande sparkede en lang bold fremad som Vildbjerg mest rutinerede mand sparkede ved siden af. Nicolaj Eg opfangede hurtigt episoden og fra midten af Vildbjergs bane halvdel sparkede han bolden i en blød bue hen over målmanden og ind i mål til en 3-2 sejr. De sidste 5 minutter af kampen skulle Brande bare have overstået og det lykkedes heldigvis også at køre sejren hjem.

Holdleder Torben Kjærgaard Jakobsen udtaler desuden, at sejren var forløsende, men for dælen da hvor skal der andre boller på suppen fremover, og specielt i næste kamp mod Herning Fremad, som også har max point som os.

Kampen spilles torsdag d. 23. maj kl. 19.00 på Brande Stadion.