Sikker sejr til bob +30

Dagens kamp på hjemmebane onsdag d. 15. maj mod Tjørring var en kamp som skulle vindes således, at man kunne følge op på de sidste 2 gode kampe, hvor BOB havde fået 4 point på kontoen.
Kampen startede i et højt tempo, hvor BOB med det samme satte sig på spillet og viste at det var os som ville styre spillet. BOB havde flere gode sammenspillet frem af banen, hvor blandt andet Nikolaj Laursen viste storform, kreativitet og høj teknik. Det første mål tilfaldt da også BOB efter et hjørnespark. Hjørnesparket fra venstre blev taget af Lars Duedahl, som lagde en millimeter præcis aflevering ved forreste stolpe, til Thomas Lund som med pandebrasken satte den sikkert i mål til 1-0. Herefter forsatte presset fra BOB og Tjørring havde svært ved at håndtere presset, hvilket førte til endnu en BOB scoring. Denne gang var det endnu engang Lars Duedahl som lagde en lækker frisparksbold ind til debutanten, Nikolaj Skov, som sikkert headede den i mål til 2-0. Herefter havde Tjørring en kort periode, hvor de kom længere frem på banen, men så udviste Allan Kjærgaard mandsmod på nærmest egen hånd og fik overtaget på midtbanen igen, hvilket gav BOB overtaget igen. Dette resulterede i endnu en scoring og denne gang var det en veloplagt Allan Madsen på højre kant, som tog en solo dribletur forbi et par Tjørring spillere, hvorefter han blev nedlagt i feltet og dommeren pegede på pletten. Der var ingen tvivl om hvem der skulle sparke straffesparket og Allan Madsen bankede den køligt og sikkert ind i venstre målhjørne til 3-0. Indtil halvleg stod der BOB på alt og det førte til flere gode chancer, men scoringen til 4-0 kom kort før pausen, hvor Allan Madsen lagde en sukker bold i dybden til Thomas Lund, som med højre ben køligt satte den forbi Tjørrings målmand. I pausen foretog dagens træner, Thomas Funderskov, flere udskiftninger og forklarede at der forsat skulle trykkes på. Anden halvleg startede som første sluttede med et massivt BOB overtag og det førte til flere gode chancer, men ind ville bolden ikke. Dette skete dog efter et hjørnespark fra venstre, som igen blev sparket af Lars Duedahl, hvor Michael tyr, trak flere forsvars spillere med sig således at Rasmus Nielsen (Mus) steg til tops i nærmest Ronaldo højder og headede den sikkert ind til 5-0.Herefter gik der ikke lang tid før BOB scorede endnu engang, hvor Nikolaj Skov, lagde en millimeter præcis aflevering til en fremadstormende Allan Madsen på højre kant, som trak ind i banen, og lagde en tvær aflevering ind til Anders Nielsen (burger) som sikkert satte den ind til slutresultatet 6-0 og til stor begejstring for Anders Nielsen som fejrede scoringen med maner..

Kampens spiller blev fortjent Thomas Lund (Jan Koller) med 7 stemmer. Han drev gæk gang på gang på Tjørrings forsvars spillere. Men generelt set var det en kanon indsats af hele holdet, som virkelig viser at vi er ved at finde sidste års niveau og ligger nu nr. 3 i gruppen.

Dagens træner, og som for sidste gang er det, Thomas funderskov havde havde foretaget 17 indskiftninger i kampen til stor irritation for dagens dommer som mente det var ved at være nok, dog med et smil på læben.