Sejr med kniberi

Det var ikke ligefrem chancer, det skortede på, da Brande Old Boys’ hold i +50-rækken mandag var på besøg hos Herning KFUM 2 fra den tunge ende af rækken, det kneb bare med at få bolden sendt det sidste stykke over stregen. 1. halvlegs største chance tilfaldt Martin Bjærre få minutter før pausen, men helt fri tæt under mål lykkedes det ham at skovle bolden over tværribben.

I 2. halvlegs start fik samme Martin Bjærre endnu en god mulighed, da han blev spillet fri midt for mål, men han overplacerede sit skud, og i stedet var hjemmeholdet stik imod spil og chancer tæt på at bringe sig i spidsen midt i halvlegen efter en bolderobring midt på Brandes banehalvdel. Ken Petersen fik imidlertid halvklaret, og Martin Bjærre fik gjort lidt af skaden god igen, da han reddede riposten på målstregen.
11 minutter før tid lykkedes det så endelig gæsterne at få scoret: Sigurd Kristensen førte selv bolden frem, og da ingen gik til ham, piskede han med største selvfølgelighed føringsmålet i kassen. Ret meget mere skete der ikke i opgøret, og så kunne Brande bogføre tre point for en kneben 1-0-sejr. Bedst hos Brande var bundsolide Kim Tranholm.