Point til BOB`s +30

I dagens udebane kamp ville BOB +30 følge op på det flotte 1-1 resultat mod Mejrup sidste onsdag.
 Kampen startede i højt tempo hvor specielt midtbane fight afgjorde kampen.
 Ikast KFUM kom først på måltavlen ved et skarp indlæg fra venstre, hvor banens højeste spiller scorede til 1-0. Dette var dog det  der antændte BOB holdet og inden for kort tid fik BOB reduceret til 1-1 ved et flot hovedstød efter go fight af Kris Mollerup, som landede ved Lars Duedahl, som tæmmede den med brystet og first timede den flot i mål. Herefter trykkede BOB videre på hvor Lars Duedahl på fornemmeste vis lavede en såkaldt fræk kanel mellem benern på Farlige Frank. Bolden blev sendt videre over til Kenni Radoor som forsøgte sig med et flot loop over målmanden, som dog fik halv klaret, hvorefter Thomas Lund fik den sparket flot i mål til 1-2. Brande forsatte det gode spil og havde flere gode omstillinger, hvilket gav pote inden pausen, hvor den godt kæmpende Kenni Radoor holdt bolden tæt til sig og lagde den skråt tilbage til Allan Kjærgaard som via stolpen bankede den i kassen til 1-3. Ikast KFUM ved Farlige Frank svarede godt igen efterfølgende med flere gode chancer, men en velspillende Morten Thomsen på mål for BOB sørgede for at vi gik til pause med en føring på 1-3.
I halvlegen blev Toke skiftet ind på kanten og  havde en masse gode løb på kanten. Ikast KFUM pressede godt på og BOB valgte at trække en midtbane spiller lidt ned i banen, hvilket overlod alt for meget spil til Ikast KFUM. Ca. 15 min inde i anden halvleg fik BOB skubbet hr. Kjærgaard fremad på banen igen og dette gjorde ondt på Ikast KFUM og kastede endnu en scoring af til BOB, hvor Brian Lauridsen kastede indkast fra højre siden til Thomas Lund, som med hovedet forlængede til Kenni Radoor, som med en genial yderside, tog bolden med og alene med målmanden satte han den sikkert ind til 1-4 med en flot inderside uden chance for målmanden og som ville have gjort Mr. Radoor, ( far til Kenni Radoor) ufattelig stolt…. Dette knækkede definitivt Ikast KFUM og gav BOB endnu en hurtig scoring, hvor Lars Duedahl driblede fremad i banen, men mistede den, hvorefter Danni Nielsen (smøg) generobrede bolden og med en flot højre inderside satte han den flot ind i højre øverste hjørne af målet til 1-5. Kort tid efter pressede BOB på igen og scorede til 1-6, hvor Thomas Lund fra venstre side lavede et indlæg, som dog blev blokeret, hvorefter coach, Søren Laursen, skød på mål som dog blev pareret lige ud til,  Nikolaj Laursen som skød på mål og scorede sikkert. I slutningen af kampen skete der ikke meget, men Ikast KFUM fik tildelt et tyndt straffe, som de scorede på til slutresultatet 2-6.
 En flot sejr af BOB som igen er kommet igang med 4 point de sidste to kampe. Kampens spiller med 10 stemmer blev fuldt fortjent Kenni Radoor.