Målløst lokalopgør

Efter en uges turneringspause tog Brande Old Boys mandag imod Uhres ditto til årets første lokalopgør i +50-rækken på kunstgræsbanen på Brande Stadion. Efter 10 minutter ramte Benny Vilsborg stolpen, og lidt senere hamrede Jens Studsgaard bolden direkte i brystkassen på Uhres målmand, Kim Vestergård, fra få meters afstand. Uhre kom også frem til et par kvalificerede afslutninger; den største chance var et frispark på kanten af feltet, men Ken Petersen i Brandes mål tog det, der kom inden for rammen. Det samme gjorde han, da han som den første Brande-spiller rørte bolden efter pausen. Kvikke Uhre-kombinationer bragte Bjarne Jakobsen fri til skud, som altså ikke gav bonus. Først 10 minutter før tid kom der lidt liv i kampen igen. Netop indskiftede Martin Bjærre afsluttede knastørt efter en fin førsteberøring, men igen klarede Kim Vestergård godt for sig. Minuttet senere tordnede Sigurd Kristensen et frispark på overliggeren, og Benny Vilsborg headede riposten over et tomt mål. Fem minutter før tid var Martin Bjærre igen tæt på efter et godt skift fra Jens Studsgaard, men i sidste minut var Uhre lige ved at snuppe alle tre point, da Jørgen Eriksen stod fri tæt under mål. Han fik dog hverken fart eller retning i sit hovedstød, og så endte lokalopgøret, som det startede: 0-0. Midtbanegeneral Ole Radoor var bedst for hjemmeholdet, mens Uhres mest værdifulde spiller indiskutabelt var målmand Kim Vestergård.