Bob +30 led endnu er nederlag.

Onsdag d. 24 april spille Bob +30 sæsonens anden kamp, igen på udebane, og denne gang mod Herning Fremad.

Begge hold startede kampen godt, men eftersom kampen skred frem overtog Brande initiativet og med flere gode omstillinger og løb på kanterne tvang Bob +30 Herning længere tilbage på banen. Men fælles for Bob’s +30 præstation denne aften og på trods af vilje, fight og godt spil så blev det aldrig til de helt store målchancer for Bob.
Som det oftest går så fik Herning slået flere gode lange bold fremad banen og fik overtaget i specielt slutningen af 1 halvleg, dog uden at sætte målmand Søren Lauersen for alvor under pres. Lige op til halvleg havde Herning haft to hjørnespark i træk, hvor de var tæt på at heade bolden ind og kun en fiberredning på stregen af Danni Nørgaard gjorde af Herning ikke kom foran. Dette skete dog ved det efterfølgende hjørnespark, hvor Bob fik bolden headed væk, og et stykke udenfor det store felt bankede en Herning spiller bolden afsted og placerede den helt oppe i højre hjørne af målet til 1-0, helt uden chance for Søren Lauersen.
I halvlegen blev der talt om at der forsat skulle presses på, men bold omgangen skulle være hurtigere. Jacob Andersen kom ind på midtbanen og var med til at lægge et yderligere pres på Herning, som dog svarede igen med flere kontraløb, hvor Søren Laursen leverede et par sublime klasse redninger, som forsat holdt Brande ind i kampen.
De sidste 10 minutter af kampen begyndte Herning at se lidt trætte ud og Bob +30 pressede yderlige på, nærmest som i en indendøres fodboldkamp, hvor bolden køres rundt, men kendetegnende for Bob så førte det til for lidt og hvis vi endelig nærmede os en chance så var Hernings velspillende målmand ude og sparke bolden væk.
Kampen endte 1-0 til Herning og på trods af at Bob+30 forsat ikke har fået point på kontoen så er vi fortrøstningsfulde over det gode sammenhold/spil og villighed til at løbe de ekstra meter som der er på holdet.
Næste kamp hvor Bob+30 skal i kamp er sæsonens første hjemmebanekamp på onsdag mod Mejrup, hvor der skal point på kontoen.
Kampens spiller med 7 stemmer blev en yderst velspillende venstre back, Kris Mollerup.