VETERAN +45 STORSEJRER

Torsdag d. 11. april tog holdet imod Lind Oldboys. Man gik fra pløjemarken sidste uge i Hammerum til kunstgræsbanen i Brande, så man kunne ikke give banen skylden for noget i dagens opgør. Brande startede også med lyn og torden, og styrede alt fra første til sidste minut. Michael Husum aka Summe åbnede scoringen med et langskud, hvor målmanden ikke nåede at bruge hans hænder. Herefter scorede sæsondebuterende Nicolaj Eg et vaskeægte hattrick så halvlegs føringen blev 4-0 til Brande.

I anden halvleg scorede Eg 2 mål mere så han kom op på 5 mål i dagens kamp. Summe scorede ligeledes 2 mål så han endte på 3 mål. Thomas Juul Svensson aka BOB Messi rundede kampen af med er mål, så facit blev en meget sikker sejr på hele 9-0.

Dagens spiller og modtager af fidusbamsen blev Michael Husum med 6 stemmer og målmand Søren Laursen fik 4 stemmer pga et flot målspark.

2 kampe 6 point 13-0 målscore.