Nederlag trods en god 2. Halvleg

Tirsdag den 9. april ude mod Ikast FC

Damernes anden kamp var ude mod rivalerne fra Ikast, som allerede fra start pressede hårdt på. Første chance tilfalder derfor også Ikast, men Jane fortsætter det gode spil fra første kamp og tager den sikkert i målet.

Efter lidt spil frem og tilbage får Ikast spillet sig frem til endnu en chance og desværre ender bolden i mål denne gang. Brandes første chance tilfalder Line, som efter et godt opspil, desværre rammer bolden i sidenettet. Næste chance tilkæmper Lena sig til, idet hun erobrer bolden på midten og dribler op mod mål, men her redder Ikast-målmanden bolden i målet. Herefter får Ikast en friløber som Jane får bokset ud. Så går det stærkt den anden vej, hvor Line har en god fight med en af Ikast spillerne, som desværre får bolden til sidst. Det næste stykke tid, er der ikke de store chancer, men efter lidt klump spil får Ikast desværre scoret til pausestillingen 2-0.

Efter lidt omrokeringer i pausen, kommer Brande stærkt igen. Bolden er næsten kun lige givet op, da Lena laver en stikning til Mette, som sikkert får scoret. Næste opspil er også et Brande pres, der desværre ender ud i et målspark. Efter en periode uden store chancer får Ikast lidt heldigt skudt en langt bold frem til en af spillerne som bare står og fisker, og hun sender bolden forbi en chanceløs Jane i målet.

Det næste stykke tid ryger bolden lidt frem og tilbage, men med et lille overtag til Brande. Det munder sig også ud i en stor chance til Brande, idet Mette får bolden på midten, som efter en god dribletur finder Lena, som desværre får overplaceret bolden. Sidste store chance er ligeledes til Brande, hvor Mette får tilkæmpet sig et frispark udenfor feltet. Lena får sparket godt til bolden, men en af Ikast spillerne ofrer sig , kaster sig frem og får hovedet på bolden, så bolden lige akkurat rammer stolpen og ryger ud.

Kampen ender desværre, efter en god 2 halvleg, 3-1 til Ikast.

Kampens spiller blev debutanten Mette Ejsing. Kampen gav endvidere debut til. Louise Weisman. Holdet bestod desuden af  Jane Sandfeld, Lena Jensen, Marianne Penitzsch, Camillia Mikkelsen, Line Kaasbjerg Svensson, Malene Søgaard, Michele Duedahl, Mai Overgaard og holdleder Dina Nygaard