Hjemmesejr til BOB’s +50 mod Herning KFUM

Brande hentede sæsonens anden sejr i hjemmekampen mod Herning KFUM efter en solid og rimelig koncentreret indsats.

Baneforholdene på Brande lækre kunstgræstæppe var diametralt modsat fra sæsonpremieren i sidste uge. Dette bekom hjemmeholdet vel, da det betød, at muligheden for flydende kombinationsspil var voldsomt forbedret. Det var Brande, der startede med kontrollerende spil mod et forsigtigt agerende Herning hold, der kun sporadisk vovede sig frem over stepperne. Der opstod dog et par situationer, hvor Ken Petersen i Brande målet måtte diske op med nogle gode redninger. Brandes overvægt i spil og chancer udmøntede sig en scoring til 1-0, da Martin Bjærre flot ekspederede en tværpasning fra Ole Radoor i mål bagved en Herning målmand, der havde fået sit udsyn spærret af Søren Prøhl, der smart havde stillet sig tæt foran mål. Trods flere gode muligheder endte pausestillingen meget fortjent med 1-0 til hjemmeholdet.

Brande fortsatte takterne fra første halvleg efter pausen og chancerne tog til i størrelse og antal. Der var bl.a. et par gode afslutninger af hhv. Søren Prøhl og Torben Mechlenburg, men begge gange var stolpe eller overliggeren i vejen. Det skulle dog lykkes Brande at score målet til 2-0, da Torben Mechlenburg sendte en bold ind fra venstre tæt under mål ved bageste stolpe. Benny Vilsborg fik med hovedet styret bolden på tværs til Søren Prøhl, der endte med at servere en assist til Brian Dahl, der kunne skubbe bolden det sidste stykke over stregen. Brande havde flere gode muligheder, bl.a. ved Ole Radoor, hvor bolden sneg sig tæt forbi stolpen i det lange hjørne. Dermed blev slutresultatet en fuldt fortjent hjemmesejr på 2-0.

Hos Brande måtte denne gang to spillere dele æren som ”man of the match”, nemlig Ole Radoor, der var generalen på Brandes midtbane og Ken Petersen, der hentede sæsonens første clean sheet efter en solid og sikker indsats.

Brande har med den gode sæsonstart lagt sig i spidsen af rækken, inden holdet i næste uge møder de evige rivaler fra IFS på udebane. Som altid er der lagt en spændende duel mellem de to klubber.