Sikker sejr til BOB +50 i sæsonpremieren mod Herning IK.

Brandes vinderhold fra sidste sæson åbnede sæsonen ude mod Herning IK, som havde drillet Brande i udekampen i sidste sæson med at snuppe de tre point. Trods det var det tydeligt, at hjemmeholdet havde stor respekt for Brande. Holdet startedemeget passivt og vovede sig dårligt frem af banen. Dermed var det Brande, der fra starten tog teten med fornuftigt og godt spil trods en temmelig ujævn bane. Trods de vanskelige forhold og en modstander, der stod meget dybt, lykkedes det Brande at tilspillesig en række gode muligheder, hvor der også for det meste blev afsluttet kvalificeret. Herning havde dog i målet sin bedste mand, der diskede op med en række super parader og reaktioner. Det lykkedes dog Brande at bringe sig foran et stykke ind i første halvleg, da Kai Varisbøl var på pletten efter et oplæg fra Sigurd Kristensen. Dermed var pausestillingen 0-1 til udeholdet Brande. Fuldt fortjent føring, men ud fra spil og chancer også alt for lille. Kampbilledet fortsatte i anden halvleg med Brande, som det klart dominerende hold. Dette udmøntede sig i en scoring til 0-2, da Benny Vilsborg fulgte godt op ved bageste stolpe efter en afslutning fra Jens Studsgaard. Bedst som man troede Herning ville blive kørt helt over, lykkedes det Herning at få et reduceringsmål, da der opstod et hul i Brandes ellers solide defensiv. Det gav dog ikke den store panik hos Brande, der kort efter øgede føringen til 1-3, hvor Kai Varisbøl med sin anden scoring, var på pletten efter et godt forarbejde af Martin Bjærre. Som punktum for kampen lykkedes det Kai Varisbøl at fuldende sit hattrick med scoring til slutresultat 1-4. Denne gang med hovedet efter et skarpt indlæg fra Mikael Lund. Brande kunne se tilbage på en vellykket sæsonpremiere med til tider fint spil og mange skabte chancer, trods yderst vanskelige baneforhold. Der var mange gode præstationer hos Brande, men ikke overraskende, var det tremålsskytten Kai Varisbøl, der fuldt fortjent, løb med titlen, som ”man of match”. Han fik efter kampen overrakt det synlige bevis på hæderen i form af en lille nyindstiftet vandrepokal. Brande tager i næste kamp hjemme imod Herning KFUM.

Dagens spiller og hattrick helten Kai Varisbøl ses sammen med spillende holdleder Benny Vilsborg.