ÅRETS NAVN 2018

ÅRETS NAVN 2018 // Natalie Rosendal Lauridsen

Natalie R. Lauridsen, Brande Taekwondo Klub, med det synlige bevis på, at hun er Årets Navn i Brande 2018. Det kan være svært at sammenligne sportslige præstationer på tværs af idrætsgrene.

I komitéen har vi valgt at vurdere kandidaterne ud fra en resultatmæssig målestok, og på det parameter skiller en enkelt udøver sig ud. Hun vandt det nordiske mesterskab i starten af 2018, et mesterskab hun for ganske nylig genvandt i overbevisende stil.

I mellemtiden er det blevet til en stribe andre topplaceringer ved internationale stævner. Højdepunktet i et sportsligt og resultatmæssigt fantastisk flot år var dog bronzemedaljen ved U21 EM i Warszawa i november, som mindre end en uge senere blev suppleret med et dansk mesterskab i seniorklassen. Sådan lød motiveringen, da formand for Brande Old Boys, Torben K. Jakobsen, mandag aften overrakte blomster og vandrepokal til Natalie R. Lauridsen som tegn på, at hun er Årets Navn i Brande 2018.

Vi håber, det lykkes for dig at blive udtaget til VM i Manchester i maj, at du klarer dig godt og måske gentager eller endda forbedrer din tredjeplads ved U21 EM, når det går løs i Helsingborg senere på året – held & lykke, lød det fra oldboys-formanden, inden han overrakte vandrepokal og blomster til den stærke taekwondokæmper, som ankom til overrækkelsesceremonien direkte fra lufthavnen efter at have deltaget i et stort, internationalt stævne i Slovenien.