NYT HÆDERSMEDLEM 2019 I BRANDE OLD BOYS

NYT HÆDERSMEDLEM 2019 I BRANDE OLD BOYS // Jens Studsgaard

Jens Studsgaard nyt Hædersmedlem i Brande Old Boys 2019.

På generalforsamlingen mandag d. 25. februar 2019 blev Jens Studsgaard valgt som nyt hædersmedlem i Brande Oldboys med stående applaus fra de resterende 40 gæster, som var mødt op. 

Jens Studsgaard har en særlig andel i, at Brande Old Boys til august skal afvikle Landsmesterskaberne for 10. gang. Ifølge protokollen var det nemlig dig, Jens, som i 2007 foreslog, at Brande Oldboys ansøgte om værtskabet for LM, og 3 år senere blev Landsmesterskaberne så afviklet i Brande for første gang. Det har lige fra starten været en kæmpe succes, både arrangementsmæssigt og økonomisk. I runde tal svarer BOB’s aktuelle formue til de overskud, der er indtjent på at afholde LM foreløbig 9 gange. Det er selvfølgelig ikke kun din fortjeneste, men du har med en kæmpemæssig arbejdsindsats gennem alle årene en meget stor del af æren for dette. Du har en stor del af vejen været den styrende i projekt LM. Du har desuden været arbejdende medlem af bestyrelsen som en meget aktiv suppleant fra 2009 til 2013, men det er ikke ved bestyrelsesbordet, du befinder dig bedst – du vil meget hellere lave noget ”rigtigt” arbejde for Brande Oldboys. Du var den drivende kraft i udvidelsen af belægningsområdet her uden for klubhuset ned imod bane 1. Du kunne uden tvivl se den kæmpe fordel som vi og BIF ville få, hvis der blev lagt ekstra belægning. Du fik jo som sædvanlig ret. Du er med til at styre indendørsfodbolden hver mandag i hallen hvor holdene skal fordeles på en “rimelig” fair måde, og sjovt nok så vinder dit hold næsten altid. Du er om nogen en rigtig klubmand og en af den slags personer, alle foreninger kun kan tillade sig at drømme om, og man går yderst sjældent (ligesom i ”ALDRIG”) forgæves, hvis man beder om din hjælp. Således har du også gennem de seneste 3 sæsoner været assisterende holdleder for +45 og nu +50-holdet. Sidste år var du med afstand den spiller i Brande Oldboys, der spillede flest kampe af alle – 28 i alt på tre forskellige hold. Det eneste hold, du aldrig har spillet for, må vist efterhånden være oldgirls. Ikke nok med at du spillede flest kampe – den ”titel” har du utvivlsomt kunnet bryste dig af flere gange tidligere – du blev også topscorer for +50 holdet bl.a. takket være et hattrick mod Ikast FS. Du er derudover kendt for dine knivskarpe indlæg fra højrekanten, som en fair spiller, for dit aldrig svigtende gode humør og positive livssyn, og så er du altid en populær chauffør til udekampene – ikke så meget p.g.a. dine køreegenskaber, men p.g.a. den lille køletaske indeholdende en sixpack (5 dåseøl + en cola til chaufføren), der er fast inventar i ”Studsmobilen”.

Brande Oldboys vil gerne sige tusind tak til din dejlige kone Karin Eghøj og dine 3 vidunderlige drenge for at vi må låne ham til så meget. Det er vigtigt at baglandet er med på, at man brænder så meget for BOB.

På baggrund af alt dette modtog du Ceres spillerpokalen i 2009 og BOB’s lederpokal i 2015 – og nu er du også Brande Oldboys’ nyeste – og hidtil yngste – hædersmedlem.

Hjerteligt tillykke og tak for din kæmpestore indsats for Brande Oldboys!

Vi håber at få glæde af dig i mange år endnu! Vi er meget glade for at have en som dig i vores forening.

Her får Jens Studsgaard sat den fornemme nål på skjorten.

En meget glad modtager af foreningens fornemmeste pris.

Hattrick helten Jens Studsgaard, som gjorde at holdet vandt deres række.