Hvem skal være årets navn og årets forening?

Hvem skal være årets navn og årets forening?

Det bliver afsløret i forbindelse med Brande Old Boys’ generalforsamling mandag d. 25. februar, men inden da skal udpegelseskomiteen bestående af de to byrådsmedlemmer Lotte Stoltenborg (FL) og Lars Lyhne (V), Jan Svendsen, formand for Brande Old Boys, Torben K. Jakobsen, og pressens repræsentant, Mikael Lund, i arbejdstøjet for at udpege modtagerne blandt de indstillede kandidater.

Alle har frem til torsdag d. 24. januar mulighed for at indstille en eller flere kandidater til priserne, som frem til 2005 blev uddelt af S.I.B. (Samvirkende Idrætsforeninger i Brande). Det er udelukkende foreninger beliggende i den del af Ikast-Brande Kommune, der indtil 2006 udgjorde Brande Kommune, som kan indstilles til prisen som Årets forening, mens Årets navn skal findes blandt udøvere, der enten bor i eller repræsenterer en forening fra samme geografiske område.

Med hæderen følger en vandrepokal; derudover er der en kontant hilsen på 5.000 kr. til Årets forening, mens Årets idrætsnavn kan indkøbe udstyr og rekvisitter til sin sport for 2.500 kr.

Indstilling af kandidater kan ske pr. mail til formand@brandeoldboys.dk