Superveteraner besejrer H.I.K. på hjemmebane

BOB’s Superveteraner mødte mandag aften H.I.K. på hjemmebane og vandt sikkert 5-1, selve optakten var eller ikke alt for stabil, idet holdet var ramt af mange afbud og under “opvarmningen” gik Max Schaumann i stykker – så holdet var pludselig uden udskiftningsspillere! men holdet spillede og kæmpede godt fra kampstart og “hjemvendte” Ole Jacobsen scorede et flot mål til 1-0 midt i første halvleg, få minutter senere var en H.I.K. forsvarer så venlig at heade bolden i eget net og kort på pausen scorede Jens Larsen et rigtigt flot mål, så 3-0 til halvleg, ingen udskiftninger i halvlegen så alle måtte på banen igen:-) BOB trak sig lidt tilbage på banen og H.I.K. fik mere spil og flere chancer, men forsvaret og målmand Klavs Christiansen tog sig sikkert af det hele, ca. midt i halvlegen bliver Åge Kristensen “nedlagt” ureglementeret i feltet – og han scorer selv på det efterfølgende straffespark til 4-0. H.I.K. får på et kontra-angreb kort efter reduceret til 4-1, herefter presser H.I.K. erne for endnu flere scoringer – hvilket i slut minutterne pludselig giver en chance til en helt fri Kent Bjerre, som ikke levner målmanden mange chancer, men flot placerer bolden forbi målmanden og i nettet til en fuld fortjent sejr på 5-1. Stemmerne tilfaldt Ole Jacobsen – som udover at score kampen første mål, spillede en rigtig god kamp. Spændingen er intakt før sæsonens sidste kamp den 10. oktober mod Ikast, begge hold har lige mange point så intet er afgjort endnu..