BOB +45 sejrede igen

Torsdag 05.10.2018 drog Brande Oldboys +45 med kun 12 mand til Ikast for at spille sæsonens sidste udekamp.

Holdet bestod af en debutant, en tilbagevendt kriger og personer på uvante pladser, da sygdom og skader indtraf på denne dag.
Kampen blev indledt lidt afventende fra begge hold. Skyldes nok respekten for hinanden. Så efter 15 min spil var det kun blevet til en chance til hver hold.
I Kampens 20 min kom BOB´s debuterende målmand Jens Ole kørerlære rigtig i action. Jonas Dahl bliver spillet fri i det lille felt. Jens Ole kommer flyvende ud og med en fremragende redning med dunken afværger han den kæmpe chance.
5 min før halvleg får BOB deres største tilbud. Et godt indlæg fra evige unge Studsgaard ender i med et fremragende hovedstød af Allan Hansen, som mange så inde. Ikast målmanden redder dog helt oppe i krogen.
En meget jævnbyrdig 1 halvleg blev afløst af en lige så jævnbyrdig 2 halvleg. Hvor BOB normale målmand Fætter Thisgaard blev sat i på toppen, for at skabe endnu mere uro i Ikast bagerste geledder. Efter 46 minutters spil kommer kampens enlige mål. En super aflevering fra Allan Kjærgaard til en fremstormende Allan Hansen på højre kanten, ender med at Hansen header bolden med fremad og resolut sparker bolden i kassen. I kampens 50 min signalisere BOB tilbagevendte kriger Mads Ruglykke at batterierne var flade og ville gerne skiftes ud. Det ville Studs dog ikke have, så han fik sig en fiber og tog den ene udskiftning BOB havde. Så var der ikke andet at gøre at sætte Mads på toppen og Allan Hansen i forsvaret. Det løste det godt kæmpende BOB hold også til UG. I kampens slutfase blev det til et par gode tilbud til Ikast men BOB reddede stormen af og fik en dejlig 1-0 sejr med hjem i bagagen.
Kampens spiller blev debuterende målmand Jens Ole der stod en fejlfri kamp med flere gode indgreb og specielt hans kæmpe redning i 1 halvleg, men holdleder Michael Green Andersen roser hele holdet for en kæmpe indsats.