BOB +45 sejrede på en “halv” lysbane.

Torsdag d. 27. september gæstede holdet Snejbjerg. Kampen blev spillet kl. 19.00 på deres kunstgræsbane hvor 3 af de 6 lysmaster ikke virkede.

Brande kom foran allerede efter 2 min, hvor Nicolaj Eg fra en spids vinkel knaldede bolden i kassen. Kort efter udlignede Snejbjerg til 1-1 efter en lille misforståelse i forsvaret. Benny Juhl blev sendt til opvarmning, da Eg fik en fiber, men heldigvis blev han lige lidt ekstra på banen. Allan S. Hansen fik en god bold i dybden, Nicolaj Eg kalder på den skrå tilbage og placere den over i modsatte hjørne til 2-1, inden han lo sig udskifte halvvejs i første halvleg.

Anden halvleg kom igang i “tus” mørke og 5 min inde i halvlegen kom Brande foran 3-1, da Summe spillede bolden på tværs til Allan Hansen som let kunne score via en Snejbjerg forsvarer. Herefter skete der ikke meget i det mørke Midtjylland og kampen endte med en sikker 3-1 sejr til Brande.