Brande Oldboys +32 sejrer over Tjørring IF.

Onsdag d. 12. september 2018.

Brande Old Boys +32 har i år haft en af de bedre sæsoner, hvor holdet nu ligger nr. 1 og endda med en kamp i baghånden. Brande Oldboys +32 skulle onsdag møde det rutinerede hold Tjørring, som ligeledes havde hjemmebanefordelen.

BOB +32 stillede op med Morten Thomsen på mål, Michael Tyr Kristensen, Brian (Brille) Lauriden og Elmedin Medic i forsvaret. Midtbanen bestod af Allan Kjærgaard, Lars Duedahl, Thomas Funderskov, Anders Bønnerup og Christian Johansen. På toppen var Rasmus Langelund og Tommy Christensen. Udskiftningsbænken var Chris Husum og Thomas Lund.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor BOB +32 satte sig på kampen, hvilket pressede Tjørring langt tilbage på banen. Der blev udvist både vilje og fight ved alle BOB spillerne, som virkede ekstra tændte og som vandt stort set alle nærkampe i starten af kampen. Dette kastede også hurtigt en scoring af sig til Brande, da en af Tjørrings forsvarsspillere kiksede med en tilbagelægning til målmanden, efter et godt pres af Christian Johansen, hvorefter Rasmus Langelund hurtigt var over bolden og sikkert satte den ind til 0-1 til Brande. Tjørring kom bedre med i kampen, hvilket kastede et par chancer af sig, men ikke noget som udfordrede den rutinerede Morten Thomsen i målet.

Derimod scorede Brande til 0-2, da Allan Kjærgaard med en genial aflevering i dybden sendte Thomas Lund af sted, som hurtigt spurtede fra en Tjørring forsvarer og med et sikkert indlæg ind foran mål til Rasmus Langelund som sikkert omsatte den til en scoring. Dette blev også pause stillingen.

Anden halvleg startede som første gjorde, hvor Brande satte sig på alt spillet og kom frem til flere gode chancer. Blandt andet Chris Husum som var blevet skiftet ind, lavede et intet mindre end fremragende dybde løb og med en millimeter præcis aflevering fra Lars Duedahl på midten modtog Chris Husum bolden, men brændte desværre på det skammeligste.

Brande kom frem til flere chancer fra blandt andet en meget velspillende Rasmus Langelund, men ind ville bolden ikke, men på trods af dette udviste hr. Langelund løbevilje, som sjælden set, men til stor begejstring for træner teamet. Men som det så ofte går så fik Tjørring udlignet til 1-3, da de på en kontra fra venstre siden slog et indlæg indover til en fremadstormende højre kant som satte bolden sikkert i målet.

1-3 blev også kampens resultat, hvor BOB +32 rider videre på den gode stime af sejre og dermed ligger nr. 1 i puljen.

Kampens spiller blev en velspillende højre back, Brian (Brille) Lauridsen med 6 stemmer.