Brande Oldboys +45 kredsmester.

Med 3 kampe igen i sæsonen og 11 points forspring er det endegyldigt at holdet vinder deres række meget suverænt.

Torsdag d. 20. september mødte de gamle drenge Hammerum IF. Brande satte sig fra kampens start total på kampen. Godt indlæg fra højresiden og Allan Hansen efter 3 minutter kom Nicolaj Eg først på bolden og bragte hjemmeholdet foran 1-0. Efter små 10 minutter kom BOB foran 2-0, hvor Michael Laursen fik tacklet sig godt igennem og skuddet snød målmanden og bolden gik i kassen helt ude ved stolpen. Få minutter efter kom reduceringen da Hammerum scorede på et flot hovedstødsmål til 2-1 uden chancen for Finn Jensen, som gjorde comeback efter flere års pause. Men BOB ville det anderledes og kort efter løb Allan S. Hansen fra venstre backen og alene med målmanden placerede han den køligt i kassen til 3-1. Kort før halvlegen blev det også til 4-1 da Jens Studsgaard kom flot til baglinjen, slog et perfekt indlæg, som Thomas “Messi” Svensson headede sikkert ind.

Anden halvleg blev en lidt kedelig affære med hjemmeholdet mest på bolden, men halvlegen endte uden scoringer og dermed en sikker 4-1 sejr til BOB +45.

Kampens bedste spillere var styrmand Jens “Slagter” Sørensen i forsvaret og evigt kæmpende Michael “Summe” Husum på midtbanen.