Oprejsning mod Ikast

Torsdag den 13. september hjemme mod Ikast

Modsat sidste torsdags kamp mod netop Ikast på udebane kom Brande meget bedre fra start i dagens kamp.

Holdet viste rigtig godt samspil og havde faktisk det meste af spillet i store dele af kampen. Ikast derimod levede på kontra, men det skal også siges at her var de effektive og efter ca. 7 minutters spil lykkedes det Ikast at slå kontra og 2 mod 1 kunne Maria Husum ikke stille meget op og blev overspillet og Jane Sandfeld i målet var chanceløs.

Halvvejs i 1. halvleg var Brande meget tæt på. Først hamrede Pernille Jakobsen bolden på overliggeren og på riposten ramte Marianne Panitzsch stolpen, men bolden hoppede desværre ud i spil igen og på efterfølgende kontra lykkedes det Ikast at score 2-0.

Med 5 minutter tilbage af første halvleg er Anne Sørensen tæt på. Pernille Harrild fik spillet hende helt fri og alene med keeperen, men det lykkedes keeperen at få en lang tå på og desværre ikke mål.

I stedet var det igen Ikast der kunne score på endnu et kontra til pause stillingen 0-3.

Anden halvleg fortsatte som første med Brande i klart spil dominans men heldet var desværre ikke på Brandes side og det forblev lige ved og næsten på utallige chancer til bl.a. Malene Søgaard, Line Kaasbjerg Svensson og Anne Sørensen.

Den største chance til Brande i 2. halvleg kom efter 18 minutter da Anne Sørensen blev nedlagt lige uden for Ikast feltet. Maria Husum med overblikket sendte desværre bolden lige på stolen.

Nærmere kom ingen af holdene og kampen sluttede 0-3 til Ikast.

Kampens spiller blev Maria Husum. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Line Kaasbjerg Svensson, Pernille Harrild, Pernille Jakobsen, Marianne Panitzsch, Anne Sørensen, Anette Petersen, Malene Søgaard og holdleder Gitte Holt.