Storsejr til Oldboys +32 i topkamp mod IFS

Sikker sejr i første efterårskamp mod Ikast FS.

Første kamp i efteråret blev spillet i onsdags og var mellem Brande Ooldboys +32 og Ikast FS.

Disse lokalopgør plejer der at være tænding og tempo på og i denne kamp var det ingen undtagelse.

Brande startede kampen i højt tempo og pressede Ikast FS godt tilbage på banen. Brande spillede hurtigt bolden rundt til flere gode indlæg fra både højre og venstre, men dog uden at det skabte de helt store chancer.

Dette blev der dog lavet om på efter ca. 10 min spil, hvor Lars Duedahl modtog en bold på højrekanten og med et præcist indlæg ind til Thomas Funderskov, som sikkert headede bolden i mål til 1-0. Herefter fik Ikast FS bedre fat i kampen og det bølgede frem og tilbage, hvor der var chancer til begge hold. Det var dog Brande, som fik næste scoring, da Michael Husum lagde en milimeter præcis aflevering i dybden til Thomas Funderskov, som sikkert satte den i mål til stillingen 2-0. Herefter pressede Ikast godt på og kom frem til flere chancer, som dog ikke resulterede i en scoring. I stedet var det Brande der scorede til 3-0 og hvem andre end Thomas Funderskov, som fuldendte sit hattrick. Lars Duedahl slog atter et indlæg fra højre siden, som dog ikke var så præcist som de plejer at være, men inden Ikast målmanden fik fat i bolden var Thomas Funderskov over bolden og scorede til 3-0. Dette var også pausestillingen.

Ved anden halvlegs start kom Ikast godt i gang og pressede på, men det førte ikke rigtigt til nogle chancer. Derimod som tidligere i kampen var det igen Brande som scorede. Ikast målmanden skulle cleare bolden, men gjorde dette ved at sparke bolden ud til Michael Husum, som hurtigt afleverede til Thomas Funderskov, som sendte den til Lars Duedahl og med et fremragende vristspark satte han den i nettet til 4-0. Herefter blev Ikast FS tildelt et yderst tvivlsomt straffespark, som blev begået af Brande målmand, Søren Laursen. Selvsamme Søren Laursen reddede dog dette straffe sikkert, hvorfor Ikast FS ikke kom på måltavlen. Derimod var Brande skarpere og lige efter det brændte straffespark satte Søren Laursen hurtigt bolden i gang med en aflevering til Lars Duedahl, som med en længere aflevering sendte Tommy Christensen afsted på højre kanten og med et total vanvittigt langskud med venstre yderside/tå endte bolden i venstre målhjørne, uden chance for Ikast målmanden.

Sidste scoring i kampen tilfaldt ligeledes Brande, da Allan Kjærgaard tog en solotur mod Ikast feltet og drev gæk med forsvaret, hvorefter han blev nedlagt i feltet og dommeren pejede på straffesparkspletten. Danni nørgaard tog sig af straffesparket og med en enorm gang coolness satte han den sikkert i nettet til slut resultatet 6-0.

Kampen spiller blev velfortjent Thomas Funderskov med 6 stemmer.