Brande Old Girls tæt på overraskelse mod topholdet

Torsdag den 14. Juni hjemme mod Ikast
Ikast kom fra start som i tidligere kampe – og efter 2 minutter har de den første store chance med hovedstød efter hjørnespark.

Men det slog nu heldigvis ikke Brande ud og da Camilla Mikkelsen øjeblikket efter sendte en lang bold frem i midten – spillede den bagerste Ikast spiller bolden til sin keeper – som valgte at sparke den direkte ud i fødderne på Line Kaasbjerg Svensson og det sagde hun mange tak for og udplacerede sikkert keeperen og Brande kom noget overraskende foran 1-0.

Men Ikast var desværre ikke ene om dårlige afleveringer og minuttet efter lykkedes det Ikast at udligne efter en dårlig aflevering som gav en hurtig kontra 1-1. Og 2 minutter kom de også foran 1-2 på stort set samme måde.

Herefter er Brande dog ved at udligne igen da Pia Holt Kjærgaard fandt Lena Jensen, men hendes afslutning røg lige ved siden af.

Ikast var konstant farlige og efter 10 minutters spil måtte Jane Sandfeld hive en flot fodparade frem for at forhindre endnu et mål. Dog kunne hun intet stille op da Ikast i halvlegens sidste 2 minutter øgede til 1-3 og 1-4

Brande fik byttet lidt mere rundt i 2. halvleg og forsvar og angreb blev byttet rundt og det gav pote. Allerede efter få minutters spil havde Lena Jensen et godt forsøg udefra hvor Ikast keeperen måtte finde en stor redning frem.

Men vi skulle helt hen til at have spillet 15 minutter i 2. halvleg, hvor Line Kaasbjerg Svensson fandt Lena Jensen i dybden. Keeperen kom ud men ramte ikke bolden og Lena kunne derfor nemt trille bolden i mål til 2-4.

Med 8 minutter igen fik Line Kaasbjerg kæmpet sig til bolden og fik den taklet fra Ikast bagerste. Hun spillede den videre til Pernille Jakobsen som med yderste storetånegl fik den prikket i mål til 3-4.

Og Brande var slet ikke færdige – kort efter havde Line Kaasbjerg Svensson endnu en chance, men hun nåede lige akkurat ikke frem til bolden. Den chance der kunne have betydet udligningen tilfaldt Henriette Lind Eriksen som blev spillet helt fri foran målet af Lena Jensen, men Henriette fik desværre ikke ram på bolden. Kampen sluttede 3-4, men hele holdet skal roses for en fantastisk 2. halvleg – for nogle på uvante pladser, men hvor de bare gik ind og knoklede løs.

Kampens spiller blev Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod desuden af Anne Sørensen, Marianne Panitzsch, Lena Jensen, Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Camilla Mikkelsen, Louise Schnedler, Henriette Lind Eriksen, Pia Holt Kjærgaard og holdlederne Karina Kjærgaard Jakobsen og Gitte Holt.