BOB Superveteraner vinder 5-0

Brandes Superveteraner spillede mandag aften en superkamp i Herning og slog fuldt fortjent Herning Fremad med 5-0. Lige fra kampens start satte BOB Fremad spillerne, under massiv pres og der gik da heller ikke mere en ca. 5 minutter inden Max Schaumann kanonerede bolden i nettet til 1-0 helt uden chance for Fremads målmand. Kort efter var Schaumann på færde igen med en velplaceret inderside øgede han til 2-0 og lige før halvlegs pausen øgede Åge Kristensen til 3-o efter en mesterlig frispilning af Kent “post”  Fremad kom lidt mere “ind i” kampen fra starten af anden halvleg, men de chancer de fik tilspillet sig snuppede Klavs Christiansen sikkert og Fremad spillerne blev mere og mere modløse og da Åge Kristensen øgede til 4-0, efter flot “assist” fra Jørgen Laursen var den kamp i realiteten afgjort, i slutsekunderne øgede Åge Kristensen til 5-0. Alt i alt en super god indsats af Brandes Superveteraner og de to holdledere Søren Kanne og Erling Andersen roser da også holdet for en god indstilling og en fremragende indsats 🙂 næstsidste kamp er på hjemmebane mod H.I.K. mandag kl. 17,30