Endnu en storsejr til Brande Old Girls

Tirsdag den 24. april hjemme mod KLG

Brande var lidt spændt på dagens kamp mod KLG da de i deres første 2 kampe var løbet ind i ret store nederlag. Men Brande var enige i at dette ikke skulle påvirke spillet.

Som kampen udviklede sig var det stort set også spil mod et mål – nemlig KLG’s mål og allerede efter få minutters spil fandt Lena Jensen Pia Holt Kjærgaard helt fri foran mål, men afslutningen blev lige ved siden af. Øjeblikket efter er det det omvendte senarie, hvor Pia Holt Kjærgaard fandt Lena Jensen, men hendes afslutning sad lige på KLG keeperen.

Efter 10 minutters spil fik Brande hul på bylden. Gitte Holt spillede Pia Holt Kjærgaard helt fri på midten og denne gang udplacerede hun sikkert KLG keeperen og scorede til 1-0.

2 minutter senere var Pia Holt Kjærgaard i oplæggerens rolle. Hun spillede bolden til Line Kaasbjerg Svensson som med en enkelt dribling satte en KLG spille og sikkert sendte bolden i mål til 2-0.

Herefter havde Lena Jensen endnu en stor chance på oplæg fra Pia Holt Kjærgaard inden KLG i kontra tvang Jane Sandfeld i målet til en redning. De næste par chancer tilfaldt igen Lena Jensen, men det var en af de dage…

Halvlegens sidste mål kom efter Pia Holt Kjærgaard på venstre siden fandt Gitte Holt, som vendte med bolden og scorede sikkert til 3-0. Og Gitte Holt når endnu et par store chancer i 1. halvleg, men den ene endte lige på keeperen og næste på overliggeren.

Efter pausen fortsatte Brande med stormløbet og efter 5 minutter endte bolden via Lena Jensen hos Pernille Jakobsen som sendte den ind foran mål til Gitte Holt som lidt heldig fik trillet bolden imellem benene på KLG keeperen til 4-0.

Næste chance tilfaldt Anne Sørensen, som desværre sendte bolden ved siden af målet. Kort efter fik hun dog tilkæmpet sig et straffe da hun blev nedlagt i feltet. Hun scorede selv sikkert på efterfølgende straffespark til 5-0.

Med ca. 10 minutter igen fandt Gitte Holt Line Kaasbjerg Svensson, men hendes afslutning endte på stolpen. Øjeblikket efter fandt Pia Holt Kjærgaard Anne Sørensen og efter at have afdriblet et par KLG spillere sendte hun bolden i mål med en vaske ægte tåhyler til 6-0.

Kampens sidste mål blev sat ind af Pia Holt Kjærgaard som fra en spids vinkel sendte en hård bold mod mål. Foran målet stod Gitte Holt som lod bolden løbe mellem benene og via stolpen i mål til kampens slutresultat 7-0.

Kampen spillere blev i fællesskab Pia Holt Kjærgaard og Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Anne Sørensen, Gitte Holt, Pernille Jakobsen, Line Kaasbjerg Svensson, Camilla Mikkelsen, Henriette Lind, holdleder Karina Kjærgaard og linjevogterne Magnus og Tobias Kjærgaard Jakobsen.