3 på stribe for Brande Oldboys +50

Brande skulle forsøge at følge den gode sæsonstart op, da IFS 2 kom på besøg på Brande Stadion. Ikast der var noteret for en sejr i deres to foregående kampe. Det var Brande, der fra kampens start satte sig på spillet med sikker boldomgang på en noget udfordrende bane. Det blev til flere nærgående forsøg, hvor Ikast kun lejlighedsvis var farlige på kontrastød. Der skulle gå indtil midt i første halvleg før det spillemæssige overtag udmøntede sig i en scoring. Målscorer var Brian Dahl, der headede et indlæg fra Steffen Eriksen i mål. Fortjent pauseføring på 1-0 til Brande.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg med et tålmodigt spillende Brande mandskab. Ikast havde et enkelt nærgående forsøg, som Ken Petersen dog klarede i stor stil. Det afgørende mål til 2-0 blev sat ind af den debuterende Stig Pilely, der efter et par snævre træk i feltet sendte bolden op i det ene målhjørne mit sit kolde højreben! Dermed var kampen punkteret og Brande kørte en fortjent og sikker sejr i hus og cementerede dermed sin position som øverst i tabellen.

Bedst hos Brande var Steffen Eriksen, der gjorde comeback efter nogle års fravær i BOB-trøjen. Næste kamp for Brande bliver ude mod IFS 1.