Mudder kamp gav 3 point til Oldboys A

Onsdag d. 21. september var der dømt lokalderby på Brande Stadion mellem de to unge oldboys hold fra Brande og Ejstrupholm. Kampen blev spillet på en meget umulig bane, hvor stor dele stod under “mudder”.

Ejstrupholm var efter få minutter lige ved at bringe sig foran 1-0 men anfører Torben Jakobsen reddede på stregen. Brande kom foran efter 12 minutter efter et hjørnepark, hvor Finn Jensen kom først på bolden inde foran mål. Brande fik tilkendt et straffespark i det 20. minut, som Lars Duedahl skulle tage. Inden Due kunne sparke, skulle han lige fjerne en masse mudder fra pletten, inden han kunne score til 2-0, selvom Ejstrupholm´s målmand Lasse Nielsen havde hænderne på. Mads Ruglykke måtte udskiftes kort efter, da han i en hovedstødsduel stødte hovedet sammen med en Ejstrupholm spiller, hvilket indbragte ham en stor bule i panden, så han ikke kunne fortsætte. Kort før halvleg fik Danni “Smøg” Nielsen en stikning i dybden, og fra kanten af feltet scorede han til 3-0, hvilket blev halvlegs stillingen.

I halvleg kom “viceanfører” Ole Thisgaard på banen 🙂 og den gamle måltyv viste også sit værd ved at score på et hovedstød til 4-0 midt i anden halvleg. Flot mål Ole 😉 Ejstrupholm´s Theis Søndergaard reducerede til 4-1 kort før tid, som også blev kampens resultat.

Brande´s bedste var Kim Nielsen og Danni “Smøg” Nielsen.

Onsdag d. 28. september venter årets sidste kamp for Oldboys A holdet i Vildbjerg, og holdet vil med uafgjort eller en sejr i denne kamp vinde kredsen, taber man kampen vinder Vildbjerg kredsen, så der er lagt op til en gyser af en finale i årest sidste kamp 🙂