Pragt kamp af Oldboys A

Onsdag d. 14. september tog Brandes Oldboys A afsted til Ikast for at møde et stærkt Ikast KFUM hold.

Det skulle dog vise sig at der var decideret klasse forskel på de 2 hold. Ikast havde til kampen hentet forstærkning ind i form af Nikolaj Hust, tidligere Ikast FS og AGF spiller. Det viste sig dog hurtigt, at det ikke var nok til, at presse et ekstremt godt spillende Brande hold.
Efter 13 minutters spil var Brande allerede foran 3-0. Spillet var lige efter bogen og det ene angreb efter det andet rullede ned mod den sageløse Ikast målmand, som absolut ikke havde den sjoveste dag på kontoret. Bolden blev spillet rundt med førstegangs berøringer. Krydret med nogle diagonal pasninger fra en stærkt spillende Jonny Bjørnsholm. Det skal siges, at Ikast ikke tilspillede sig én eneste chance i hele første halvleg. Det var spil til ét mål.
Halvlegen slutter med en 6-0 føring til Brande. Det er vist meget lang tid siden, at holdet har ført så stort allerede ved halvleg.

2. halvleg skulle helst have været lige så flot som første halvleg men vi må nok indrømme, at det blev endnu engang bevist, at det er svært at bevare koncentrationen når man fører så stort allerede ved halvleg.
Spillet i 2. halvleg kom aldrig op på de samme højder som i 1. halvleg. Indlæggene røg bagved mål og afleveringerne manglede lige den sidste speed på en temmelig langhåret græsplæne. Ikast kom frem til et par løse chancer, fremtvunget af ukoncentrerede bold tab af Brande.

Målscorerne i kampen var:
Søren Prøhl (igen) 2 mål.
Bjarne “Tøf” Kristensen 2 mål.
Lars Duedahl 1 mål.
Thomas Svensson 1 mål.
Elmedin Bratic 1 mål.

Alt i alt en super god indsats af Brande Oldboys A holdet. Sjældent set at et oldboys hold spiller så overlegent som det skete igår. Hele holdet skal roses for en god indstilling og en fremragende indsats. Det lover godt for de sidste 2 kampe, hvor vi håber på fuld opbakning fra alle spillere oplyser holdets to succes holdledere Michael Andersen og Torben Jakobsen 🙂

Der resterer to runder tilbage, og giver det sejrer i begge, vinder Oldboys A holdet kredsen, hvilket må siges at være MEGET flot med alle de skader og afbud holdet har haft i år.