Skytte og så alle de andre

BOBs 40+ vandt overbevisende imod Snejbjerg.

BOBs 40+ hold skulle hjemme op i mod Snejbjerg, som tidligere har voldt Brande problemer. Det blev ikke tilfældet mandag aften hvor Brande hurtigt satte sig på kampen.

Allerede efter 3 min. scorede Henrik ”Skytte – Austin” efter en super stikning fra Michael Laursen. Samme ”Skytte” gjorde det også til 2-0 allerede efter 14 min. Efter et godt oplæg fra Bjarne ”tøf”. Efter 18 min. var ”Skytte” i oplæggerens rolle i stedet for målscorens. Han lagde den godt ind til Martin Bjerre som flot drejer rundt og via overliggeren scorer til 3-0 på et fremragende lob over Snejbjergs målmand Willy.
Sikke en start af ”Skytte” som var her, der og alle vegne.
Efter 23 min. headede Allan ”Gulddrengen” Kjærgaard bolden ned til en helt fri Martin Bjerre som desværre brænder på det groveste. Blot 4 min. efter var det Nicolaj Egs tur til at brænde en fri løber en god frispilning af Michael ”Summe” Husum.
Det er faktisk ikke fordi at vi ikke vil fortælle om Snejbjergs chancer, men i første halvleg var der langt i mellem snapsene for udeholdet.

Anden halvleg startede som første. 3 min. ind i halvlegen spiller Henrik ”Skytte – Austin” bolden til en helt fri Holger ”Luftwaffe” som scorer sikkert til 4-0.
Samme ”Luftwaffe” scorer også til 5-0 efter 48 min. Et langt udspark fra Bjarne ”Fætter Ole” Thisgaard rammer Michael Laursen som rykker til baglinien og smækker den godt ind til ”Luftwaffe” som sikkert omsætter til 5-0.
Desværre formåede Brande ikke at holde nullet. Efter 54 min. laver Lasse ”Fynbo” straffe efter at have taget bolden med hånden inde i feltet. Det omsatte Snejbjergs målmand sikkert til reducering 5-1.

En god kamp af Brande som desværre kom fra kampen med et par skader bl.a. formanden Torben K. Jakobsen og tømreren Martin ”Bach Bak” Nielsen. De har nu indtil på mandag til at blive klar hvor Ikast venter i topopgøret.

Dagens BOB spiller og modtager af BOB bamsen blev Henrik ”Skytte – Austin” som vel ikke kan huske hvornår han sidst scorede 2 mål og samtidig med var assist konge.