Revanche i Ikast

Torsdag tog Brande Oldboys’ +45-hold en tur til kommunens hovedby for at revanchere nederlaget til Ikast FS ved de nylige Landsmesterskaber, og det var Brande, der lagde bedst ud. Efter 10 minutter gav det udbytte, da Kenneth Raahauge fra kanten af feltet helflugtede Kim Tranholms indlæg i en blød bue over Ikast-keeperen til 1-0. 10 minutter før pausen blev det også 2-0 til gæsterne. Kenneth Raahauge blev sendt til baglinjen; han sendte den ind foran mål, hvor Mogens Laugesen pandede sit andet mål i denne sæson (og i dette årtusinde) utageligt i kassen.
2. halvleg var ikke mere end 1½ minut gammel, før Brande afgjorde kampen definitivt. Fra udkanten af eget straffesparksfelt sendte kampens spiller, Torben K. Jakobsen, en lang bold frem til Michael Laursen, som legende let løb fra IFS-forsvaret og iskoldt lobbede den over hjemmeholdets sagesløse målmand.
Derefter fik Ikast gradvist bedre fat, og efter 13 minutter kom værterne frem til deres første store målchance, da en Ikast-angriber stod fri tæt under mål, men Ken Petersen fik hans hovedstød viftet over tværribben.
Fem minutter før tid lykkedes det så endelig det gulblusede hjemmehold at få scoret, da et frispark blev slået ind i feltet og headet i mål til 1-3, men mere blev det ikke til.
Med sejren beholder Brande sin status som ubesejret i efteråret, mens Ikast trods mange rokeringer aldrig fik spillet til at fungere.